Měsíční archivy: Listopad 2023

The Boat (The Boat) 2022

The Queenstown Kings (The Queenstown Kings) 2023

Tenhle jihoafrický fotbalista má vrchol kariéry dávno za sebou. Po otcově smrti se vrací na venkov a snaží se sblížit s talentovaným synem, který sní o hvězdné kariéře.

The Retirement Plan (The Retirement Plan) 2023

Když se Ashley a její malá dcerka Sarah ocitnou v zločinném podniku, který ohrožuje jejich životy, obrátí se na jedinou osobu, která jim může pomoci: na svého odcizeného otce Matta , který v současné době žije život vysloužilého plážového povaleče na Kajmanských ostrovech. Jejich shledání je pomíjivé, protože je na ostrově brzy najde zločinecký boss Donnie a jeho poručík Bobo . Když se Ashley, Sarah a Matt zapletou do stále nebezpečnější sítě, Ashley rychle zjistí, že její otec měl tajnou minulost, o které nic nevěděla, a která ukazuje, že její otec je mnohem víc, než se na první pohled zdá.

Toc Toc (Toc Toc) 2017

Jednoho odpoledne se v čekárně u renomovaného psychologa Palomera schází šestice roztodivných lidí, kdy každý trpí jinou variantou obsesivně-kompulzivní poruchy neboli OCD. Každý z nich je objednaný na 16:30, ale schůzka měla být individuální. Sekretářka tvrdí, že si nový objednávací počítačový systém dělá, co chce, a že doktorovo letadlo má zpoždění. Šest pacientů tedy čeká…

Totem PL (Totem PL) 2017

Cesta do tmy (Into the Darkness) 2023

Co přinutilo vzdělaného a inteligentního muže k tomu, aby přepadl banku v centru města? Kolik peněz potřeboval a na co? Pachatel je nekompromisní. Vpadne do banky, zajme rukojmí a před budovou odpálí bombu. Naštěstí zatím není nikdo zraněn. Pohotová pokladní ještě stihne stisknout tlačítko nouzového volání a oznámit přepadení na tísňové lince. Díky tomu na místo téměř okamžitě přijíždějí policisté, útvar rychlého nasazení i další specialisté a začíná náročná policejní akce se snahou zachránit ohrožené lidské životy. Mezi desítkou rukojmích jsou těžce nemocný senior, bývalý příslušník Československé armády, významný poslanec, advokát se svým synkem, mladá maminka s dcerkou a několik zaměstnanců banky včetně ředitele pobočky. Byli všichni tihle lidé jen ve špatné chvíli na špatném místě? Mobilní telefony pomohou policistům rychle zjistit identitu rukojmích a jeden nepřijatý hovor přivede do policejního vozu lékařku, která zná pachatele osobně. Jde o jejího přítele, mezinárodně uznávaného špičkového vědce. Spolu s ní postupně odkrýváme pachatelovu motivaci a sledujeme příběh jeho dcery, který má překvapivé souvislosti s jeho útokem na banku.

Ztracená rodina (Accidental Family) 2021

Plachá a osamělá Olivia se rázem ocitne v pasti mezi mužem, kterého má ráda, a jeho rodinou, která si ji omylem zaměnila se svou dávno ztracenou příbuznou…

Leo (Leo) 2023

74letý ještěr jménem Leo a jeho želví kamarád se rozhodnou uprchnout z terária školní třídy na Floridě, kde žijí už desítky let.Poslední ročník základní školy viděný očima třídního mazlíčka. Unavený 74letý ještěr jménem Leo je ve stejné třídě na Floridě po celá desetiletí se svým želvým kamarádem. Když se dozví, že mu zbývá už jen rok života, plánuje útěk, aby si vyzkoušel život venku. Místo toho se ale zaplete do problémů svých úzkostných studentů, jako je nemožně zlý suplující učitel.

Honba za pokladem Toma Sawyera (The Quest for Tom Sawyer’s Gold) 2023

Syn známé dobrodružky, která se o něj přehnaně stará, chce svojí matce dokázat, že umí být samostatný. Se dvěma kamarády se vydá hledat ztracený poklad Toma Sawyera, ale na této výpravě je pronásleduje další skupina…

Princezna a profesor (A Royal Christmas Match) 2022

Princezna Camille cestuje do Ameriky, aby zachránila univerzitu ve své rodné krajině, které vládne její otec. Vymyslela výměnný vysokoškolský program, je na oficiální návštěvě jedné americké univerzity a záleží teď na její výmluvnosti, aby přesvědčila rektorku Angelu k souhlasu. Seznámí se s jejím bratrem Benem, profesorem diplomacie a zamiluje se do něho. Camille však neví, že ho její otec požádal, aby na ni dával pozor. Když to zjistí, začne přemýšlet, jestli mu záleží více na ní, nebo na jeho kariéře. Právě Ben je ten správný člověk, který by mohl pomoct přeložit důležité dokumenty o založení univerzity.