Měsíční archivy: Září 2015

Mluv (Speak) 2004

Melinda Sordino je mladá dívka chodící do deváté třídy. Nyní začal nový školní rok. Je samozřejmé, že nikdo se na školu netěší, ale ona obzvláště. Všichni její přátelé se k ní totiž po té osudné noci otočili zády a dívají se na ni skrze prsty. Dokonce i její nejlepší kamarádky, s nimiž se přátelila už mnoho let. Melinda je otřesená zážitkem a snaží se na to zapomenout a žít dál, jenže nic nejde tak lehce. Vzpomíná na ten osudový den, ve kterém se to všechno stalo, a vzpomínky vyplouvají na povrch. Ve škole se s ní nikdo nebaví, Melinda se zhorší v učení. Nejstrašnější na tom však je to, že její rodiče nic netuší a myslí si, že je vše v naprostém pořádku. Chudák dívka marně hledá někde oporu.

12 Rounds 3: Lockdown (12 Rounds 3: Lockdown) 2015

Až na vrchol (Hitting the Apex) 2015

Až na vrchol představuje příběh šesti bojovníků – šesti nejrychlejších motocyklových závodníků všech dob – a jejich osudů. Příběh o tom, co je v sázce, co lze vyhrát a ztratit, když se ženou za slávou rychlostí přesahující tři sta kilometrů v hodině. v roli vypravěče popisuje intenzivní soupeření mezi jezdci, ale i další vazby, jako je přátelství a vzájemný respekt jako důkaz nejvyšší profesionality všech pilotů, kteří mají co do činění s kategorií MotoGP, královnou jednostopých závodů. Ponoříte se do fascinujícího konkurenčního boje, v němž se představí ikona motorsportu , Casey Stoner, , Marco Simoncelli, jenž obětoval závodům to nejcennější – svůj vlastní život, a samozřejmě stoupající hvězda, španělský mladík Marc Marquez.

Hidden (Hidden) 2015

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku?

Echo Effect (Chain of Command) 2015

Bombay Velvet (Bombay Velvet) 2015

Amnesiac (Amnesiac) 2015

Muž sa po ťažkej autohavárii preberie so stratou pamäti. Stará sa o neho jeho žena, ktorá sa snaží aj o to, aby si spomenul na svoju minulosť. Postupne sa jeho stav zlepšuje, ale pri prehľadávaní domu odhalí hrôzostrašné tajomstvá. Uvedomí si, že jeho žena nie je len milujúca manželka, ale aj zvrátená lekárka, ktorá na ňom praktizuje svoje pokrivené medicínske prístupy. Neskôr príde aj na to, že ani on sám nie je bez viny.

Boulevard (Boulevard) 2014

Nolan Mack pracoval v jedné a té samé bance téměř 26 let svého monotónního života. On i jeho manželka Joy akceptovali manželství jako pohodlné rozptýlení od každodenní reality. Jednoho dne se však to, co začalo jako bezcílná projížďka po neznámé ulici, změní v rozhodnutí, jež má změnit Nolanův život. Když se setká s utrápeným mladíkem Leem (Roberto Aguire) na jeho cestě domů, Nolan se vydává na útěk ze svého pohodlného života a snaží se vyrovnat s tím, kým opravdu je…

Tiger House (Tiger House) 2015

Piku (Piku) 2015