Měsíční archivy: Listopad 2021

Knackningar (Knocking) 2021

Nou fo (Raging Fire) 2021

Megalodon Rising (Megalodon Rising) 2021

Minakši Sundarešvara (Meenakshi Sundareshwar) 2021

Novomanželé dostanou šanci získat dobrou práci, ale musí kvůli tomu žít odděleně. Přitom pak řeší strasti i vtipné situace, které manželství na dálku obnáší.

Policejní film (A Cop Movie) 2021

Dokument na pomezí faktů a fikce, který se zabývá korupcí v řadách mexické policie pohledem dvou jejích členů.

The Deep House (The Deep House) 2021

Ben a jeho přítelkyně Tina milují potápění. Jejich další cíl se ovšem vymyká běžným výpravám: chtějí se ponořit se do hlubin v místech, kde byla před 50 lety při stavbě přehrady evakuována a zatopena vesnice. Tato utajovaná lokalita na jihozápadě Francie je pro rekreaci jinak velmi neuspokojivá. Místní obyvatel však Benovi prozradí, že zná cestu k místu hluboko v lese, které nemá jméno a není na žádné mapě“ a kde se budou moci potopit a najít dům v neporušeném stavu 50 metrů pod vodou. Ben a Tina mají k dispozici 60 minut kyslíku a čeká je ještě spousta odhalení…

Yaro, kde jsi? (Yara) 2021

Odhodlaná státní zástupkyně se ponoří do případu pohřešované třináctileté holky a při pátrání po tom, co se opravdu stalo, zajde až do extrému.

Nemohli jsme dospět (We Couldn’t Become Adults) 2021

Muž pošle svojí dávno ztracené lásce žádost o přátelství a ve vzpomínkách se vrací do 90. let, kdy pro něj život byl o něco radostnější.

Downfalls High (Downfalls High) 2021

Pop punkový muzikál ze střední.  v něm spolu s  vypráví příběh outsidera Fenixe , který se proti všem předpokladům seznámí s populární dívkou z jeho školy Scarlett . Za doprovodu Machine Gun Kellyho hudby z alba Tickets To My Downfall“ se nám před očima odvíjí dramatický příběh jednoho obyčejného kluka z obyčejné střední školy.

Zero to Hero (On Your Mom, Get Set, Go!) 2021

Film o vztahu paralympijského rekordmana So Wa-Waie s jeho matkou a překážkách, které spolu musí překonávat.