Měsíční archivy: Květen 2019

Iron Sky: The Coming Race (Iron Sky: The Coming Race) 2019

Před dvaceti lety byla Země zničena nukleární apokalypsou. To, co zbylo z lidstva, se ukrývá na Měsíci – který se ale rozpadá úplně stejně. Jedinou nadějí lidstva je vyslat malý tým do středu Země a získat mýtický svatý grál. Vše, co jim stojí v cestě, je starověká rasa ještěrovitých humanoidů a armáda dinosaurů.

Broken Contract (Broken Contract) 2018

Weed the People (Weed the People) 2018

Knuckleball (Knuckleball) 2018

12 ročný Henry trávi čas na farme svojho starého otca Jacoba , ktorý žije samotársky a utiahnuto. Keď starý otec jednej noci nečakane zomrie, je Henry nechcene konfrontovaný s jeho desivými tajomstvami, ktoré nikdy nemali vyplávať na povrch.

Morir para Contar (Dying to Tell) 2018

Nevěra (Nevěra) 1956

Měsíc po skončení druhé světové války se místo dosavadního ředitele – přisluhovače nacistů – stává národním správcem Baťových závodů ve Zlíně bývalý dělník Josef Lang. Nezkušený muž přijímá s povděkem pomoc úředníka Andrleho a jmenuje ho svým sekretářem. Podlézavý Andrle se vloudí do řad komunistické strany a brzy začne Langa ovládat. Úmyslně vyvolává v závodě zmatek a nespokojenost. Lang přichází o své bývalé přátele a na radu sekretáře přeřadí schopného mistra Pazderu, jinak svého velkého kritika, na místo ředitele pobočného závodu. Lang se vzdaluje dělníkům, kvůli jeho poměru s krásnou Andrlovou manželkou Sylvií se rozpadá i jeho dosud dobré manželství. Správce letiště Korvas nesnáší nové piloty, kteří pocházejí z řad dělníků, a úmyslně zaviní nehodu, při níž zahyne mladý letec Opiján. Lang se nechá uplatit novým automobilem a podepíše pro podnik nevýhodnou zahraniční zakázku. Po revizi z ministerstva financí jsou Andrle, Korvas a další zatčeni. Manželka Evka opustí Langa. Novým ředitelem se stane Pazdera.

Bledá tvář (The Paleface) 1948

Někdo prodal tajně zbraně několika indiánským kmenům, které vykopaly válečnou sekyru proti bílým mužům. Pistolnice Calamity Jane má zjistit, kdo za stojí za tímto zakázaným obchodem. Protože tuší, že nepřátelé mají své zvědy na každém kroku, zvolí poněkud neobvyklé řešení. Provdá se narychlo za poněkud naivního a neschopného zubaře Petera Pottera, jenž je právě na útěku před nespokojeným zákazníkem. Zatímco Calamity Jane spoléhá na bezpečný převlek počestné novomanželky, její nevypočitatelný manžel na sebe připoutává zbytečnou pozornost doslova na každém kroku…

Přepadení na východě (Wagons East) 1994

Múza (The Muse) 1999

Neurotický hollywoodský scénárista Steve je zasažen na nejcitlivějším místě. Vedení studia, které tak respektovalo jeho scénáře je s nimi najednou nespokojeno a dá mu najevo, že o jeho práci už nestojí. To přece nemůže být konec nápadů a kariéry! Steve potřebuje nějakou útěchu a tu najde u svého úspěšného přítele Jacka, který má skvělou radu. Všichni slavní a úspěšní z Hollywoodu přece vědí, kde hledat Inspiraci.Seznámí Steva se Sarah novodobou Múzou, krásnou, ale rozmarnou a velmi, velmi drahou dámou. Steve strašně chce, aby se všechno vrátilo do starých kolejí a nápady se jen hrnuly, ale spolupráce s Múzou je náročná na čas i na peníze. Stane se doma podezřelým a musí manželku zasvětit do svého tajného problému

Conni a její kamarádi – Tyranosaurovo tajemství (Conni und Co 2 – Das Geheimnis des T-Rex) 2017

Conni a její přátelé trávili letní prázdniny na krásném ostrově, plném přírody.Bývalý ředitel Möller chce však idylu zničit a postavit na ostrově hotel. Mezi dospělými se vznáší jeho argumenty: naznačil nová pracovní místa a dokonce i otec Conni by vydělal jako architekt Giganthotelů“ hodně pěnez. Když děti najdou na ostrově kost dinosaura, svitne jim naděje na jeho záchranu.