Měsíční archivy: Září 2019

Písničky, šansony, vzpomínky (Písničky, šansony, vzpomínky) 2006

Střihový dokument s hity z 60. let. Uslyšíte mj. písně Zhasněte lampiony, Zlá neděle, Petr a Lucie, Milord, zhlédnete také její slavné vystoupení v pařížské Olympii v roce 1967.

Adventures of Aladdin (Adventures of Aladdin) 2019

Psí poslání 2 (A Dog’s Journey) 2019

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu . Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku.

Los Tigres del Norte at Folsom Prison (koncert) (Los Tigres del Norte at Folsom Prison (koncert)) 2019

Itsy Bitsy (Itsy Bitsy) 2019

Kara , zdravotní sestra a svobodná matka, se stěhuje se svými dvěma dětmi z velkoměsta na poklidný venkov, do domu postaršího muže , o kterého se musí postarat kvůli jeho roztroušené skleróze. Jejich stereotypní život naruší Jesse , když v domě nalezne starodávný artefakt, kterým vypustí do našeho světa děsivou a smrtící hrozbu.

Between Two Ferns: The Movie (Between Two Ferns: The Movie) 2019

Crystal Sky of Yesterday (Crystal Sky of Yesterday) 2018

Tu Xiaoyi je 37letý autor mangy, který nedávno opustil firmu, pro kterou kreslil a rozhodl se vydat své vlastní dílo. V něm vzpomíná na poslední měsíce svého dospívání, které prožil v roce 1999 v malém městě Lanxi na jihu Číny. Byl tehdy v posledním ročníku na střední škole a čekaly ho důležité závěrečné testy a volba vhodné kariéry nebo univerzity. Přesto však již tehdy mladík nemyslel na nic jiného než na kreslení, tedy alespoň do doby, než do jeho života poprvé výrazně promluvila láska…

Vzplanutí (Burning) 2018

Během jedné donášky potkává Jong-su přítelkyni z dětství Hae-mi. Dívka právě odjíždí do Afriky a poprosí Jong-sua, aby jí pohlídal kočku. Nadšený z náhodného setkání po letech, Jong-su se těší na její návrat a sní o společném vztahu. Hae-mi se ale z cesty nevrací sama a mladík se stává nechtěným účastníkem zvláštního milostného trojúhelníku.

Fabrika (Zavod) 2018

Na předměstí ruského maloměsta stojí polorozpadlá průmyslová budova. Mnozí zaměstnanci v ní začali pracovat ještě před tím, než původně státní podnik prošel kapitalistickou privatizací. Když místní oligarcha a majitel továrny Kalugin oznámí bankrot, skupina dělníků, kteří už několik měsíců nedostali výplatu, se rozhodne Kalugina unést a požadovat výkupné. Pod vedením záhadného Alexeje , jehož motivy jsou více než nejasné, se celá akce brzy vymkne kontrole. Kaluginova soukromá ochranka a policejní útvar rychlého nasazení obklíčí budovu. Dělníci jsou v pasti, hodiny tikají a spojenectví se začínají rozpadat…

King of Boys (King of Boys) 2018