Film Peklo je pro hrdiny (Hell Is for Heroes) 1962 online ke shlédnutí

Film Peklo je pro hrdiny (Hell Is for Heroes) 1962 online ke shlédnutí

Jak se dokáže hrstka vojáků ubránit německé přesile v pekle u Siegfriedovy linie? Siegfriedova linie představovala německé obranné pásmo, o které se během 2. sv. války vedly tvrdé boje. Děj komorního válečného snímku Peklo je pro hrdiny se točí kolem jediného manévru oslabené americké jednotky, která se snaží nacistům zabránit v překročení linie. Jedním z vůdců hrstky vojáků se stává ostřílený Reese, který byl k jednotce převelen krátce před jejím návratem na frontu. Ve válečné vřavě musí čelit mohutné německé přesile a držet pozici na frontě, než dorazí posily. V pekle zákopů, minových polí a vojenských bunkrů se jedná o sebevražednou misi pro opravdové hrdiny. Skvělému hereckému obsazení vévodí hvězdný v typické roli ostříleného tichého hrdiny, který svou odvahou dokáže strhnout celou jednotku.

Pokud Vám nefunguje nová zašifrovaná varianta prehrávače, zkuste starou nešifrovanou verzi kliknutím zde. Nešifrovaná varianta nebude fungovat v Google Chrome.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>