Film Easy Land (Easy Land) 2019 online ke shlédnutí

Film Easy Land (Easy Land) 2019 online ke shlédnutí

Přistěhovat se do nové země není nikdy snadné. Ve filmu Easy Land nahlíží srbsko-kanadská režisérka na zkušenosti s emigrací do Kanady optikou vztahu matky a dcery. Vystudovaná architektka Jasna a její dcera Nina jsou srbské uprchlice, které přicházejí do Toronta za lepším životem. Duševní zdraví Jasny, ženy stále pronásledované traumatickými zážitky z vlasti, je velmi vratké a neprospívají mu ani podřadné práce, které je nucena vykonávat, aby měla z čeho platit účty. Také Nina, která se v nové zemi snaží zapadnout na střední školu, čelí nečekaným výzvám. Matka a dcera, každá se zcela odlišnými možnostmi, musí přijít na to, jak zlepšit svou životní situaci a zároveň nenarušit jejich křehký vztah.

Pokud Vám nefunguje nová zašifrovaná varianta prehrávače, zkuste starou nešifrovanou verzi kliknutím zde. Nešifrovaná varianta nebude fungovat v Google Chrome.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>