Film Poslední rodina (The Last Family) 2016 online ke shlédnutí

Film Poslední rodina (The Last Family) 2016 online ke shlédnutí

Vynikající Andrzej Seweryn, Dawid Ogrodnik a Aleksandra Konieczna v epickém, ale zároveň intimním a každodenním portrétu jedné rodiny v Polsku v rozmezí 30 let, s patřičnými kulturními odkazy, které identifikují danou dobu. Příběh se začíná odehrávat ve Varšavě roku 1977, kdy se Tomek, dospělý syn slavného malíře Zdzisława Beksińského, stěhuje z do vlastního bytu. S ohledem na jeho přinejmenším zvláštní povahu, ústící do několikerých pokusů o sebevraždu, Tomkova matka žije v permanentním strachu o něj, zatímco Zdzisław se plně věnuje malířskému umění. Posléze Tomek začíná pracovat v polském rádiu a Zdzisław dokumentuje život rodiny na domácí kameru. Když už se zdá, že nejhorší chvíle má rodina za sebou, začnou se teprve dít věci.

Pokud Vám nefunguje nová zašifrovaná varianta prehrávače, zkuste starou nešifrovanou verzi kliknutím zde. Nešifrovaná varianta nebude fungovat v Google Chrome.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>