Film Ztraceni na Manhattanu (If Lucy Fell) 1996 online ke shlédnutí

Film Ztraceni na Manhattanu (If Lucy Fell) 1996 online ke shlédnutí

S. J. Parkerová uzavřela se svým kamarádem kuriózní sázku. Když nenajdou do svých třiceti let toho správného partnera, skočí spolu z Brooklynského mostu… Joe a Lucy jsou nejen spolubydlící, ale i nejlepší přátelé. On je malíř, beznadějně zamilovaný do krásné sousedky Jane. Ona je terapeutka, která zase trpí beznadějným vztahem k svému příteli Dickovi. Joe a Lucy sa rozhodnou, že jestli do měsíce aspoň jeden z nich nebude schopný vytvořit stabilní vztah, spáchají společně sebevraždu skokem z brooklynského mostu. Sousedka Jane přichází na Joeovu vernisáž obrazů a on nasbírá odvahu oslovit ji. Ani střetnutí Lucy s Bwickem, výstředním milionářem, nedopadne podle jejich očekávaní.

Pokud Vám nefunguje nová zašifrovaná varianta prehrávače, zkuste starou nešifrovanou verzi kliknutím zde. Nešifrovaná varianta nebude fungovat v Google Chrome.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>