Film Poslední psanec (The Last Outlaw) 1994 online ke shlédnutí

Film Poslední psanec (The Last Outlaw) 1994 online ke shlédnutí

Plukovník Graff je chladnokrevný, prohnaný, nepředvídatelný a dokáže dokonale manipulovat lidmi kolem sebe. Jeho oči jsou temné, bezcitné a zlověstné jako by zaprodal duši peklu. Oči, kterým nic neunikne, ale které nic neprozradí. Je vůdcem nelítostné bandy bývalých vojáků konfederace, kteří po prohrané válce přepadají yankejské banky a během loupeží zabíjejí všechny, kteří se jim dostanou do cesty. Když však jedna z nepříliš dobře naplánovaných loupeží neprobíhá hladce a změní se v krvavý masakr děsivější než jejich předchozí akce, postaví se členové bandy proti němu a zradí ho. Graff je však odhodlán krutě se pomstít. Přidá se na stranu zákona a stejně dokonale jako ovládal členy své bandy, dokáže manipulovat muži zákona a společně s nimi stíhat jednotlivé členy své bývalé bandy, aby je mohl jednoho po druhém bez nejmenšího slitování zabít.

Pokud Vám nefunguje nová zašifrovaná varianta prehrávače, zkuste starou nešifrovanou verzi kliknutím zde. Nešifrovaná varianta nebude fungovat v Google Chrome.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>