Film V té vodě něco je (There’s Something in the Water) 2019 online ke shlédnutí

Film V té vodě něco je (There's Something in the Water) 2019 online ke shlédnutí

Kanada se zvnějšku často jeví jako rozlehlá země s nedotčenou přírodou a otevřeností svých obyvatel, která se nemusí potýkat s problémy svého velkého jižního souseda. Při pohledu zblízka se však tento obraz ideální země rozpadá kvůli přetrvávajícímu rasismu a dědictví kolonialismu, které dopadají na etnické menšiny obývající tuto multikulturní zemi. Současná environmentální krize nevede k větší solidaritě, naopak staré nerovnosti ještě více vyostřuje, když důsledky znečišťování životního prostředí dopadají v první řadě na původní obyvatele. po boku několika žen z komunit původních obyvatel sleduje jejich boj za vlastní práva a za spravedlivější budoucnost pro jejich děti.

Pokud Vám nefunguje nová zašifrovaná varianta prehrávače, zkuste starou nešifrovanou verzi kliknutím zde. Nešifrovaná varianta nebude fungovat v Google Chrome.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>