Film Jane Fonda v pěti dějstvích (Jane Fonda in Five Acts) 2018 online ke shlédnutí

Film Jane Fonda v pěti dějstvích (Jane Fonda in Five Acts) 2018 online ke shlédnutí

Děvče od vedle, sex symbol, aktivistka, propagátorka fitness – to vše je oscarová , jejíž život poznamenala nejedna kontroverze, tragédie a proměny, které se všechny odehrávaly na očích veřejnosti. V režii cenami ověnčené dokumentaristky vznikl intimní pohled na jedinečný život Jane Fondové. Uvidíte zde mimo jiné rozhovory s , , producentkou a bývalými partnery a Tedem Turnerem. První čtyři dějství jsou pojmenována po čtyřech mužích, se kterými sdílela své soukromé i profesní ambice a kteří ji značně ovlivnili. Páté dějství nese jméno Fondové, kde samu sebe konfrontuje se svými démony, znovu navazuje rodinné vazby a hodnotí svou úspěšnou kariéru herečky a aktivistky.

Pokud Vám nefunguje nová zašifrovaná varianta prehrávače, zkuste starou nešifrovanou verzi kliknutím zde. Nešifrovaná varianta nebude fungovat v Google Chrome.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>