Film Robby, Toby a létající stroj (Robbi, Tobbi und das Fliewatüüt) 2016 online ke shlédnutí

Film Robby, Toby a létající stroj (Robbi, Tobbi und das Fliewatüüt) 2016 online ke shlédnutí

Příběh Tobyho – jedenáctiletého chlapce a nejkreativnějšího vynálezce pod sluncem. Jednoho dne do jeho života vstoupí malý robot Robby. Při havárii kosmické lodi se oddělil od svých robotických rodičů a teď je hledá. Toby mu navrhne pomoc a stávají se z nich přátelé. Dají hlavy dohromady, aby spolu sestavili vynález, který může létat, plout i jet po silnici – prostě fantastický Voyager. V patách je jim však bezohledný Sir Joshua se svými zlomyslnými agenty. Dělají si zálusk na Robbieho a jeho Voyager, s nimiž mají zlé úmysly. Jenomže ani nejprohnanější agenti by nikdy v životě neměli podceňovat schopnosti tandemu nejlepších přátel!

Pokud Vám nefunguje nová zašifrovaná varianta prehrávače, zkuste starou nešifrovanou verzi kliknutím zde. Nešifrovaná varianta nebude fungovat v Google Chrome.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>